Categorie:

Woning Dorst

Bij deze klant hebben we het hele huis mogen realiseren. Van slaapkamer, badkamer, toilet en keuken tot afwerking van het gehele interieur.

Op de begane grond vind je een grote slaapkamer met inloopkast en badkamer.  De hoge nok, die we bestaand hebben gelaten, geeft de ruimte een landelijke uitstraling. Het vrijstaande bad is echt een eye-catcher in de ruimte.

De zwarte fronten en wit gemarmerde blad maken het eiland erg strak en modern, door de hoge houten kasten komt de landelijke uitstraling weer terug. De klant wilde geen opvallende afzuiging, deze wens hebben wij gerealiseerd door een inbouwafzuiging te plaatsen. Ook zie je een wijnkast, dit geeft de keuken een luxe uitstraling.

Het gebruik van hout op de meubels zie je terug in iedere ruimte, dit maakt het huis één geheel.

Bekijk voor de gehele transformatie de video van de makelaar.  Video transformatie

Van der Stelt

Bij deze klant hadden we een heel leuke uitdaging: de klant vond het zonde om de keuken die al meer dan 20 jaar oud was, weg te doen. Hij was immers nog prima, hoewel niet meer van deze tijd! En de keuken moest worden verplaatst naar de verbouwde koeienschuur in een heel andere opstelling met totaal andere maten.

We hebben verschillende ideeën gevisualiseerd en het resultaat is een plaatje geworden!

We hebben het volgende gedaan:

  • de meeste fronten kaal gemaakt en opnieuw laten spuiten in mat zwart
  • sommige fronten moesten worden verkleind. Deze zijn dan aan de voor- en achterzijde gespoten
  • omdat er te weinig fronten waren om de totale ruimte te vullen is er een concept bedacht met oud hout uit scheepsruimen. Heel mooi doorleefd en helemaal van deze tijd
  • er is een nieuw aanrechtblad opgekomen en ook zijn de meeste apparaten vervangen, waaronder een wasemkap die in het plafond is weggewerkt

Badkamer Van der Pijl

Een ontzettend stoere badkamer. De wand- en vloertegels zijn hetzelfde met als detail een klein figuurtegeltje op strategische plaatsen. De inbouwkranen, het gladde douchescherm maar vooral ook de meubels die gemaakt zijn van oude eiken wagondelen maken deze badkamer zeer uniek en stoer!

Landhuiskeuken

Dit is een heel bijzondere keuken. Veel unieke details, zoals paumelle scharnieren, verschillende modellen front, luxe fornuis

Keuken Van der Pijl

Een landelijk moderne keuken met een klassieke knipoog.  Het verspringend blad geeft een leuk accent evenals de tegeltjes spoelbak.

Keuken van der Hoek

Een heel eigenzinnige keuken met massief eiken fronten. Heel stoer en uniek. In combinatie met de hoge plafonds in het oude statige pand een geweldige uitstraling.

Verdoorn

Voor deze klant hebben wij zo ongeveer al het interieurwerk gedaan, inclusief de badkamers en de wc ruimtes. De keuken is ook een prachtige ruimte geworden met een heel unieke uitstraling.

Keuken Van Dijk

Een landelijke moderne keuken met eiken gefineerde fronten. In de vroegere spouwmuur is nog een extra kastje weggewerkt.

Buitink

Zoals bekend leggen binnenvaartschippers de lat hoog als het gaat om interieur afwerking. Bij deze schipper mochten we in zijn woning dan ook ondermeer de keukenopstelling verzorgen in massief eikenhout met een kleur van Farrow & Ball. Ook een terrazzoblad met heel mooie details maken deze keuken tot een bijzondere keuken op maat.

Keuken Heistek

Een typisch voorbeeld van een landelijk moderne keuken met een stoere eigentijdse uitstraling. Ook de vloer hebben wij hier gerealiseerd.

Badkamer Blom

Een moderne badkamer met toch wat landelijke accenten. Onder andere de breuksteen en de vloer met houtmotief in de tegel. Ook de verlichte nisjes geven een speels effect. Het badmeubel is ook eigen ontwerp en gemaakt van dik gefineerd eiken met een ruige uitstraling.

Schouten

Landelijk verrassend, creatief, maar ook opvallend praktisch.

Deze klant had de specifieke wens om zoveel mogelijk bestaande delen te gebruiken. Dit heeft erin geresulteerd dat de bestaande fronten gespoten zijn. De oude bovenkasten hebben ook een tweede leven gekregen, want daarvan is een dressoir gemaakt. Ook zijn er een aantal apparaten vervangen, is er een nieuwe bovenkast met schuifdeur gemaakt en zijn er nieuwe wandtegels geplaatst.  Het blad is blijven liggen! Het resultaat is een totaal andere keuken tegen een aantrekkelijke prijs en vrijwel geen afval!

Categorieën