Wat wilt u dat we doen?

Stijlvol maatwerk tegen een eerlijke prijs.

Als stijl- en kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat u zich zeker bij ons thuis voelen. Van Dijk Keukens & Interieurs is gespecialiseerd in het hoogwaardig leveren van exclusief maatwerk. Welke ruimte het ook betreft, u krijgt precies wat u wilt en volledig afgestemd op uw woonstijl. We hebben onze projecten op deze website ingedeeld op drie hoofdtypen; Interieur, Keukens en Sanitair. Omdat we veel keukenprojecten mogen doen hebben we deze projecten nog eens extra onderverdeeld in Keukenrenovatie, Aangepaste keukens en Keukens op maat zodat u sneller de juiste referentieprojecten vindt.

Op zoek naar een aangepaste keuken?

Hebt u een fysieke beperking? Dan is dat voor u een extra reden om voor maatwerk van Van Dijk Keuken & Interieur te kiezen. Wij maken een exclusieve keuken, helemaal aangepast aan uw persoonlijke wensen. Maximaal toegankelijk en comfortabel in gebruik. Met bijvoorbeeld een verstelbaar werkblad waar u met een rolstoel onder kunt rijden. Apparatuur die op zithoogte bediend kan worden. Een kras- en hittebestendig werkblad. Kortom: met alle comfort die u dagelijks nodig hebt. Zonder concessies aan de uitstraling van uw keuken. Dat vereist creativiteit en maatwerk. En dat is precies waar we goed in zijn. Bespreek uw wensen met ons!

Een renovatie is ook een optie.

Als u toe bent aan een andere keuken, hoeft u misschien niet in een nieuwe keuken te investeren. De kans is groot dat er een voordeliger alternatief is: een keukenrenovatie. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Keukenrenovaties, van alleen de vervanging van onderdelen tot een complete metamorfose. Misschien voldoet de keuken al aan uw wensen als u over moderne apparatuur beschikt. Misschien gaat het u vooral om de uitstraling en vervangt u liever de fronten en het werkblad. Zegt u het maar. Als specialisten in maatwerk bedenken we graag creatieve oplossingen. Daarbij beoordelen we uiteraard samen met u of een keukenrenovatie – gezien uw wensen – de beste oplossing is. Bekijk de foto’s van referentieprojecten en neem contact op om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken.

Kies hieronder een categorie die overeenkomt met uw project. Vervolgens tonen wij u graag een of meerdere voorbeelden van dergelijke projecten in diverse woonstijlen…

Ons werk van Van Dijk is zeer divers. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij de projecten ingedeeld in Type projecten en Woonstijlen. Kiest u liever op basis van uw woonstijl? Geen probleem!

Kies uw stijl