Categorie:

Witte de With

Een heel strak badmeubel, ontworpen door een interieurarchitect.

Van der Stelt

Bij deze klant hadden we een heel leuke uitdaging: de klant vond het zonde om de keuken die al meer dan 20 jaar oud was, weg te doen. Hij was immers nog prima, hoewel niet meer van deze tijd! En de keuken moest worden verplaatst naar de verbouwde koeienschuur in een heel andere opstelling met totaal andere maten.

We hebben verschillende ideeën gevisualiseerd en het resultaat is een plaatje geworden!

We hebben het volgende gedaan:

  • de meeste fronten kaal gemaakt en opnieuw laten spuiten in mat zwart
  • sommige fronten moesten worden verkleind. Deze zijn dan aan de voor- en achterzijde gespoten
  • omdat er te weinig fronten waren om de totale ruimte te vullen is er een concept bedacht met oud hout uit scheepsruimen. Heel mooi doorleefd en helemaal van deze tijd
  • er is een nieuw aanrechtblad opgekomen en ook zijn de meeste apparaten vervangen, waaronder een wasemkap die in het plafond is weggewerkt

Aangepaste keuken Van Dijk

Deze aangepaste keuken op maat mochten wij recent realiseren. Een heel leuk project met op en top maatwerk. Zowel het werkblad als de bovenkasten zijn electrisch in hoogte verstelbaar. Alle fronten kunnen tip-on worden geopend. De stollen met houtlook geven het geheel een persoonlijke uitstraling, passend bij het interieur. De eerste foto laat de oude hoog-laag keuken zien.

Haardmeubel Bergman

Naast de keuken die wij eerder mochten realiseren, mochten wij ook een haardmeubel ontwerpen. Inclusief leveren en plaatsen. De ingebouwde televisie wordt op afstand elektrisch naar buiten gedraaid zodat alles eenvoudig op afstand te bedienen is. Zelfs de open haard is op afstand te bedienen. Wat een mooi voorbeeld van luxe en gemak.

Kast De Witte (allergievrij)

Dit is een heel speciale kast. We hebben deze gemaakt van formaldehyde vrije materialen wegens een allergie bij de klant. De kast is volledig op maat gemaakt en met de hand geschilderd, met ook weer speciale verf.

Project fam. Brand

Bij deze keuken hebben wij het werkblad, de fronten en een aantal apparaten vervangen. Ook zijn er nieuwe tegels aangebracht. Het resultaat is een strakke eigentijdse keuken tegen een aantrekkelijke prijs. In twee dagen geregeld!

Casala

Bij een groot bedrijf hebben wij deze bedrijfskeuken gerealiseerd. In deze keuken is veel notenhout toegepast.

Keuken Van de Voorden

Een keuken met massief hoogglans acryl fronten. Onverwoestbaar en superstrak! Vergelijkbaar met de gladheid van glas.

Keuken Van Dijk

Een landelijke moderne keuken met eiken gefineerde fronten. In de vroegere spouwmuur is nog een extra kastje weggewerkt.

Keuken Blauwstaal

Ook dit is een uniek project door toepassing van bijzondere materialen: de achterzijde, de plinten en ook de greeplijst zijn op maat gemaakt van blauwstaal. Blauwstaal is staal die een bepaalde walsbewerking heeft ondergaan die er een bepaalde uitstraling aan geeft die zeer gewild is bij designers. Ook is er massief notenhout toegepast in deze keuken. De factory-look geeft het geheel een eigenzinnige uitstraling.

Keuken Amsterdam

Een zeer unieke keuken. De fronten zijn super mat wit en de bladdelen hebben dezelfde uitstraling maar zijn gemaakt van LG Hi-Macs. Een zeer luxe keuken, ontworpen door een architectenburo. Ook alle andere meubels in deze woning zijn door ons gemaakt: badmeubilair, TV meubel, garderobe, etc.

Eerste vier foto’s fotografie Studio de Nooijer

Keuken Heistek

Een typisch voorbeeld van een landelijk moderne keuken met een stoere eigentijdse uitstraling. Ook de vloer hebben wij hier gerealiseerd.

Toilet Blom

Ook het toilet mochten we maken bij de familie Blom. In dezelfde stijl als de badkamer.

Badkamer Paans

Een strakke, en ook heel praktische badkamer. Ideaal voor een gezin.

Badkamer Blom

Een moderne badkamer met toch wat landelijke accenten. Onder andere de breuksteen en de vloer met houtmotief in de tegel. Ook de verlichte nisjes geven een speels effect. Het badmeubel is ook eigen ontwerp en gemaakt van dik gefineerd eiken met een ruige uitstraling.

Schouten

Landelijk verrassend, creatief, maar ook opvallend praktisch.

Deze klant had de specifieke wens om zoveel mogelijk bestaande delen te gebruiken. Dit heeft erin geresulteerd dat de bestaande fronten gespoten zijn. De oude bovenkasten hebben ook een tweede leven gekregen, want daarvan is een dressoir gemaakt. Ook zijn er een aantal apparaten vervangen, is er een nieuwe bovenkast met schuifdeur gemaakt en zijn er nieuwe wandtegels geplaatst.  Het blad is blijven liggen! Het resultaat is een totaal andere keuken tegen een aantrekkelijke prijs en vrijwel geen afval!

Categorieën