Categorie:

Woning Dorst

Bij deze klant hebben we het hele huis mogen realiseren. Van slaapkamer, badkamer, toilet en keuken tot afwerking van het gehele interieur.

Op de begane grond vind je een grote slaapkamer met inloopkast en badkamer.  De hoge nok, die we bestaand hebben gelaten, geeft de ruimte een landelijke uitstraling. Het vrijstaande bad is echt een eye-catcher in de ruimte.

De zwarte fronten en wit gemarmerde blad maken het eiland erg strak en modern, door de hoge houten kasten komt de landelijke uitstraling weer terug. De klant wilde geen opvallende afzuiging, deze wens hebben wij gerealiseerd door een inbouwafzuiging te plaatsen. Ook zie je een wijnkast, dit geeft de keuken een luxe uitstraling.

Het gebruik van hout op de meubels zie je terug in iedere ruimte, dit maakt het huis één geheel.

Bekijk voor de gehele transformatie de video van de makelaar.  Video transformatie

Scheepsbetimmeringen

Ook voor scheepsbetimmeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Van klein tot groot: kwaliteit en afwerkingsniveua zijn ons handelsmerk. Dat ziet u terug op deze foto’s van drie verschillende vrachtschepen die wij compleet hebben betimmerd!

Divers maatwerk Scherff

Bij deze opdrachtgever mochten wij de keuken en een en-suite kast ontwerpen, leveren en plaatsen. Ook de klassieke binnendeuren mochten wij vernieuwen.

Haardmeubel Bergman

Naast de keuken die wij eerder mochten realiseren, mochten wij ook een haardmeubel ontwerpen. Inclusief leveren en plaatsen. De ingebouwde televisie wordt op afstand elektrisch naar buiten gedraaid zodat alles eenvoudig op afstand te bedienen is. Zelfs de open haard is op afstand te bedienen. Wat een mooi voorbeeld van luxe en gemak.

Kast De Witte (allergievrij)

Dit is een heel speciale kast. We hebben deze gemaakt van formaldehyde vrije materialen wegens een allergie bij de klant. De kast is volledig op maat gemaakt en met de hand geschilderd, met ook weer speciale verf.

Keuken Amsterdam

Een zeer unieke keuken. De fronten zijn super mat wit en de bladdelen hebben dezelfde uitstraling maar zijn gemaakt van LG Hi-Macs. Een zeer luxe keuken, ontworpen door een architectenburo. Ook alle andere meubels in deze woning zijn door ons gemaakt: badmeubilair, TV meubel, garderobe, etc.

Eerste vier foto’s fotografie Studio de Nooijer

Categorieën