Categorie:

Van der Stelt

Bij deze klant hadden we een heel leuke uitdaging: de klant vond het zonde om de keuken die al meer dan 20 jaar oud was, weg te doen. Hij was immers nog prima, hoewel niet meer van deze tijd! En de keuken moest worden verplaatst naar de verbouwde koeienschuur in een heel andere opstelling met totaal andere maten.

We hebben verschillende ideeën gevisualiseerd en het resultaat is een plaatje geworden!

We hebben het volgende gedaan:

  • de meeste fronten kaal gemaakt en opnieuw laten spuiten in mat zwart
  • sommige fronten moesten worden verkleind. Deze zijn dan aan de voor- en achterzijde gespoten
  • omdat er te weinig fronten waren om de totale ruimte te vullen is er een concept bedacht met oud hout uit scheepsruimen. Heel mooi doorleefd en helemaal van deze tijd
  • er is een nieuw aanrechtblad opgekomen en ook zijn de meeste apparaten vervangen, waaronder een wasemkap die in het plafond is weggewerkt

Keukenrenovatie Visser

Een heel leuke uitdaging bij deze klant. Alle fronten zijn vervangen, er is wat geschoven met kasten, er is een nieuw blad op gegaan met een spatlijst. Het resultaat is een totaal andere keuken in een heel eigentijdse tint die perfect bij het interieur past. De eerste foto laat zien hoe het was.

Project fam. Brand

Bij deze keuken hebben wij het werkblad, de fronten en een aantal apparaten vervangen. Ook zijn er nieuwe tegels aangebracht. Het resultaat is een strakke eigentijdse keuken tegen een aantrekkelijke prijs. In twee dagen geregeld!

Schouten

Landelijk verrassend, creatief, maar ook opvallend praktisch.

Deze klant had de specifieke wens om zoveel mogelijk bestaande delen te gebruiken. Dit heeft erin geresulteerd dat de bestaande fronten gespoten zijn. De oude bovenkasten hebben ook een tweede leven gekregen, want daarvan is een dressoir gemaakt. Ook zijn er een aantal apparaten vervangen, is er een nieuwe bovenkast met schuifdeur gemaakt en zijn er nieuwe wandtegels geplaatst.  Het blad is blijven liggen! Het resultaat is een totaal andere keuken tegen een aantrekkelijke prijs en vrijwel geen afval!

Categorieën