Categorie:

Keuken Hovestadt

Deze keuken krijgt echt een frisse uitstraling door de mintgroene fronten en tegels. De houten fronten geven deze keuken een landelijk moderne stijl.

Het apparatuur wat in deze keuken te vinden is geeft een luxe uitstraling. Een kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, warmhoudlades en een afvalbak in het aanrechtblad.

Ook hebben wij de kasten in de bijkeuken mogen realiseren.

Landhuiskeuken op maat

Een bijzonder project met leuke details. Onder andere de ‘schijnscharnieren’, de opzetkast met roededeuren, het handschilder effect, echt een keuken op maat!

Uitgangspunt was ook dat apparaten niet zichtbaar mochten zijn, behalve het klassiek ogende fornuis. Alle overige apparatuur zoals diepvriezer, vaatwasser, koelkast en magnetron zijn netjes weggewerkt achter deurfronten waardoor het lijkt alsof er geen apparatuur aanwezig is. Het tegendeel is waar! het is een zeer luxe keuken. Ook het terrazzo aanrechtblad is in het werk gestort en helemaal op kleur gemaakt naar de wens van de klant. Zelfs de tegelspoelbak is op de originele manier gemaakt: 1 laag tegeltjes aan de zijkant en de rest is ook terrazzo. In combinatie met de oude Estriken uit Franse gebouwen, de openslaande tuindeuren met wijnrode gordijnen en de grijs-groene kleur op de fronten is het een bijzonder fraai geheel geworden.

Keuken Van der Pijl

Een landelijk moderne keuken met een klassieke knipoog.  Het verspringend blad geeft een leuk accent evenals de tegeltjes spoelbak.

Keuken van der Hoek

Een heel eigenzinnige keuken met massief eiken fronten. Heel stoer en uniek. In combinatie met de hoge plafonds in het oude statige pand een geweldige uitstraling.

Casala

Bij een groot bedrijf hebben wij deze bedrijfskeuken gerealiseerd. In deze keuken is veel notenhout toegepast.

Verdoorn

Voor deze klant hebben wij zo ongeveer al het interieurwerk gedaan, inclusief de badkamers en de wc ruimtes. De keuken is ook een prachtige ruimte geworden met een heel unieke uitstraling.

Keuken Van de Voorden

Een keuken met massief hoogglans acryl fronten. Onverwoestbaar en superstrak! Vergelijkbaar met de gladheid van glas.

Keuken Van Dijk

Een landelijke moderne keuken met eiken gefineerde fronten. In de vroegere spouwmuur is nog een extra kastje weggewerkt.

Keuken Blauwstaal

Ook dit is een uniek project door toepassing van bijzondere materialen: de achterzijde, de plinten en ook de greeplijst zijn op maat gemaakt van blauwstaal. Blauwstaal is staal die een bepaalde walsbewerking heeft ondergaan die er een bepaalde uitstraling aan geeft die zeer gewild is bij designers. Ook is er massief notenhout toegepast in deze keuken. De factory-look geeft het geheel een eigenzinnige uitstraling.

Buitink

Zoals bekend leggen binnenvaartschippers de lat hoog als het gaat om interieur afwerking. Bij deze schipper mochten we in zijn woning dan ook ondermeer de keukenopstelling verzorgen in massief eikenhout met een kleur van Farrow & Ball. Ook een terrazzoblad met heel mooie details maken deze keuken tot een bijzondere keuken op maat.

Keuken Amsterdam

Een zeer unieke keuken. De fronten zijn super mat wit en de bladdelen hebben dezelfde uitstraling maar zijn gemaakt van LG Hi-Macs. Een zeer luxe keuken, ontworpen door een architectenburo. Ook alle andere meubels in deze woning zijn door ons gemaakt: badmeubilair, TV meubel, garderobe, etc.

Eerste vier foto’s fotografie Studio de Nooijer

Keuken Heistek

Een typisch voorbeeld van een landelijk moderne keuken met een stoere eigentijdse uitstraling. Ook de vloer hebben wij hier gerealiseerd.

Categorieën