Categorie:

Keuken Hovestadt

Deze keuken krijgt echt een frisse uitstraling door de mintgroene fronten en tegels. De houten fronten geven deze keuken een landelijk moderne stijl.

Het apparatuur wat in deze keuken te vinden is geeft een luxe uitstraling. Een kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, warmhoudlades en een afvalbak in het aanrechtblad.

Ook hebben wij de kasten in de bijkeuken mogen realiseren.

Landhuiskeuken op maat

Een bijzonder project met leuke details. Onder andere de ‘schijnscharnieren’, de opzetkast met roededeuren, het handschilder effect, echt een keuken op maat!

Uitgangspunt was ook dat apparaten niet zichtbaar mochten zijn, behalve het klassiek ogende fornuis. Alle overige apparatuur zoals diepvriezer, vaatwasser, koelkast en magnetron zijn netjes weggewerkt achter deurfronten waardoor het lijkt alsof er geen apparatuur aanwezig is. Het tegendeel is waar! het is een zeer luxe keuken. Ook het terrazzo aanrechtblad is in het werk gestort en helemaal op kleur gemaakt naar de wens van de klant. Zelfs de tegelspoelbak is op de originele manier gemaakt: 1 laag tegeltjes aan de zijkant en de rest is ook terrazzo. In combinatie met de oude Estriken uit Franse gebouwen, de openslaande tuindeuren met wijnrode gordijnen en de grijs-groene kleur op de fronten is het een bijzonder fraai geheel geworden.

Van der Stelt

Bij deze klant hadden we een heel leuke uitdaging: de klant vond het zonde om de keuken die al meer dan 20 jaar oud was, weg te doen. Hij was immers nog prima, hoewel niet meer van deze tijd! En de keuken moest worden verplaatst naar de verbouwde koeienschuur in een heel andere opstelling met totaal andere maten.

We hebben verschillende ideeën gevisualiseerd en het resultaat is een plaatje geworden!

We hebben het volgende gedaan:

  • de meeste fronten kaal gemaakt en opnieuw laten spuiten in mat zwart
  • sommige fronten moesten worden verkleind. Deze zijn dan aan de voor- en achterzijde gespoten
  • omdat er te weinig fronten waren om de totale ruimte te vullen is er een concept bedacht met oud hout uit scheepsruimen. Heel mooi doorleefd en helemaal van deze tijd
  • er is een nieuw aanrechtblad opgekomen en ook zijn de meeste apparaten vervangen, waaronder een wasemkap die in het plafond is weggewerkt

Keukenrenovatie Visser

Een heel leuke uitdaging bij deze klant. Alle fronten zijn vervangen, er is wat geschoven met kasten, er is een nieuw blad op gegaan met een spatlijst. Het resultaat is een totaal andere keuken in een heel eigentijdse tint die perfect bij het interieur past. De eerste foto laat zien hoe het was.

Aangepaste keuken Van Dijk

Deze aangepaste keuken op maat mochten wij recent realiseren. Een heel leuk project met op en top maatwerk. Zowel het werkblad als de bovenkasten zijn electrisch in hoogte verstelbaar. Alle fronten kunnen tip-on worden geopend. De stollen met houtlook geven het geheel een persoonlijke uitstraling, passend bij het interieur. De eerste foto laat de oude hoog-laag keuken zien.

Landhuiskeuken

Dit is een heel bijzondere keuken. Veel unieke details, zoals paumelle scharnieren, verschillende modellen front, luxe fornuis

Project fam. Brand

Bij deze keuken hebben wij het werkblad, de fronten en een aantal apparaten vervangen. Ook zijn er nieuwe tegels aangebracht. Het resultaat is een strakke eigentijdse keuken tegen een aantrekkelijke prijs. In twee dagen geregeld!

Keuken Van der Pijl

Een landelijk moderne keuken met een klassieke knipoog.  Het verspringend blad geeft een leuk accent evenals de tegeltjes spoelbak.

Keuken van der Hoek

Een heel eigenzinnige keuken met massief eiken fronten. Heel stoer en uniek. In combinatie met de hoge plafonds in het oude statige pand een geweldige uitstraling.

Casala

Bij een groot bedrijf hebben wij deze bedrijfskeuken gerealiseerd. In deze keuken is veel notenhout toegepast.

Verdoorn

Voor deze klant hebben wij zo ongeveer al het interieurwerk gedaan, inclusief de badkamers en de wc ruimtes. De keuken is ook een prachtige ruimte geworden met een heel unieke uitstraling.

Keuken Van de Voorden

Een keuken met massief hoogglans acryl fronten. Onverwoestbaar en superstrak! Vergelijkbaar met de gladheid van glas.

Keuken Van Dijk

Een landelijke moderne keuken met eiken gefineerde fronten. In de vroegere spouwmuur is nog een extra kastje weggewerkt.

Keuken Blauwstaal

Ook dit is een uniek project door toepassing van bijzondere materialen: de achterzijde, de plinten en ook de greeplijst zijn op maat gemaakt van blauwstaal. Blauwstaal is staal die een bepaalde walsbewerking heeft ondergaan die er een bepaalde uitstraling aan geeft die zeer gewild is bij designers. Ook is er massief notenhout toegepast in deze keuken. De factory-look geeft het geheel een eigenzinnige uitstraling.

Buitink

Zoals bekend leggen binnenvaartschippers de lat hoog als het gaat om interieur afwerking. Bij deze schipper mochten we in zijn woning dan ook ondermeer de keukenopstelling verzorgen in massief eikenhout met een kleur van Farrow & Ball. Ook een terrazzoblad met heel mooie details maken deze keuken tot een bijzondere keuken op maat.

Keuken Amsterdam

Een zeer unieke keuken. De fronten zijn super mat wit en de bladdelen hebben dezelfde uitstraling maar zijn gemaakt van LG Hi-Macs. Een zeer luxe keuken, ontworpen door een architectenburo. Ook alle andere meubels in deze woning zijn door ons gemaakt: badmeubilair, TV meubel, garderobe, etc.

Eerste vier foto’s fotografie Studio de Nooijer

Keuken Heistek

Een typisch voorbeeld van een landelijk moderne keuken met een stoere eigentijdse uitstraling. Ook de vloer hebben wij hier gerealiseerd.

Schouten

Landelijk verrassend, creatief, maar ook opvallend praktisch.

Deze klant had de specifieke wens om zoveel mogelijk bestaande delen te gebruiken. Dit heeft erin geresulteerd dat de bestaande fronten gespoten zijn. De oude bovenkasten hebben ook een tweede leven gekregen, want daarvan is een dressoir gemaakt. Ook zijn er een aantal apparaten vervangen, is er een nieuwe bovenkast met schuifdeur gemaakt en zijn er nieuwe wandtegels geplaatst.  Het blad is blijven liggen! Het resultaat is een totaal andere keuken tegen een aantrekkelijke prijs en vrijwel geen afval!

Categorieën